Meny

Styremøte 24. april 2023

  • Sted: Konvallstien 41
  • Dato: 24. april 2023
  • Tid: 19:00-20:30
  • Til stedet: Egil Mathisen, Marianne Doublet, Edith Bøe, Henrik Kvadsheim og Stig Walberg. Erlend Revheim var invitert for å redegjøre for lekeplass prosjektet.
  • Forfall: Jonathan Muir og Christian Håland

1. Altinn
Alle må signere som styremedlem på Altinn.

2. Rapport fra kasserer – økonomiforhold
Jonathan (kasserer måtte melde forfall) så Egil tar kontakt med han for å avklare at alt har gått greit med overføringen fra tidligere kasserer.
I tillegg også at det må bli slutt på subsidering av el-bil lading. Det er ca. 25 000,- som ikke er fakturert ut videre til brukerne, og dette er ikke ordinært bruk av strøm i forhold til lys og automatisk port åpner. Det må ses på hvem som har registrert lader og eventuelt hvem som ikke har dette, for å etter fakturere disse. Jonathan må ta dette med tidligere kasserer og Thomas Larsen som har oversikt.
Det må også vurderes forskuddsfakturering (kvartalsvis) av strøm forbruk i forbindelse med lading av el-bil.

3. Klippeplan 2023
Klippeplanen er klar og levert ut til de hustandene som har ansvaret i 2023, og ligger også ute på hjemmesiden. Klipper og bensin er sjekket. Styret har lagt opp til at klippingen begynner tidligere enn tidligere år.

4. Plan for vårdugnad
Vårdugnaden er planlagt til 9 og 10 mai. Flytter oppstart til halv 6, istedenfor tidligere kl. 6.
Det ble laget en foreløpig oversikt over det som skal gjennomføres og det bestilles en container for hageavfall.

5. Plan og kalkyle/tilbud oppgradering lekeplass
Erlend gikk sammen med styret igjennom tilbudet som har kommet vedrørende oppgradering/ny lekeplass. Styret vil se på om eventuelt benker, basketball korg og duk under grus eventuelt kan tas vekk – men vil ta dette i byggemøte med entreprenør og i forhold til sluttsum på prosjektet.

Styret stiller seg bak forslaget som «lekeplass-komiteen» har kommet frem til.
Det må en ekstraordinær kontingent til, for å sluttføre prosjektet. Det vil derfor bli innkalt til ekstraordinær generalforsamling den 15. mai.

6. Tilbud/utbedring av fortau/kummer
Egil gikk igjennom dette og kostnadsoverslag som har kommet inn.
Dette er ett prosjekt som eventuelt må tas senere (2024), og som vil komme opp ved neste årsmøte. Styret går inn for at vi gjøre en midlertidig løsning inntil videre – samme entreprenør som eventuelt skal utføre arbeidet på den nye lekeplassen – for å sikre oss mot eventuelle uhell.


Dette må da ses i sammenheng med kontingent fra og med 2024, og styret vil redegjøre for dette i det ekstra ordinære årsmøtet den 15. mai.

7. Forslag til plan, samt innkalling og saksliste - ekstraordinært årsmøte
Styret planla det ekstra ordinære årsmøte, med tanke på utsending og innkalling.
Styret går for fysisk møte i Stokka Kirke – 15 mai kl. 19.00.
Det blir sendt ut innkalling og papirer på mail, det blir lagt ut på hjemmesiden og det vil også bli delt ut lapper i postkassen om møtested, dato og tid.

Styret vil redegjøre for planene med lekeplassen og vil også informere om det som er nevnt under punkt 6. Det vil bli avstemning om ekstra ordinær kontingent med frist den 30. juni for innbetaling. Ettersom den ordinære kontingenten også skal betales i juni, så endre vi fristen for innbetaling av denne til 30. september.

8. Eventuelt
Stig informerte om containeren som står på parkeringsplassen. Det er gitt tillatelse til dette, da det var eneste stedet som var mulig på grunn av bæring. Den vil stå der til i starten av mai.

Styret ønsker også å presisere at det fremdeles er kun nødvendig kjøring som er tillatt i feltet og det er fremdeles ikke lov til å parkere utenfor husene.

Det er også observert at det ser ut til at enkelte lader bilen med strøm direkte fra stikkkontakt i huset (?), og kanskje ikke nødvendigvis med en godkjent lader? Styret ønsker derfor å informere om det nye regelverket som er tredd i kraft. Mer informasjon finner dere blant annet på disse lenkene:
https://nye.naf.no/nyheter/na-er-det-slutt-pa-stikkontakten-for-lading
https://elbil.no/lade/lade-elbilen-hjemme/lade-med-vanlig-stikkontakt/
https://www.fjordkraft.no/elbillader/lade-elbil-stikkontakt/