Meny

Vårdugnad 2019


Vårdugnaden arrangeres 14.-15. mai 2019 kl 18:00-20:00.


Vårdugnaden arrangeres 14.-15. mai 2019 kl 18:00-20:00. Da vi opplever utfordringer med å bli ferdige med fellesarealet har det på årsmøtet blitt foreslått at vår/høstdugnad i sin helhet skal brukes til klipping av busker, luking og soping. Større ting bør tas utenom dugnaden.

Containere vil bli bestilt fra mandag til torsdag. Da får de, som ikke har mulighet de oppsatte dagene, en ekstra dag å velge mellom. Containerne settes på samme sted som tidligere, en forbeholdt kompost og en restavfall. Ingen må bruke containerne til privat bruk før etter siste dugnadsdag er over. Det er viktig å ikke overlesse containerne.
Vi vil som vanlig ha en pause midtveis i dugnaden og setter stor pris på om noen kan bidra med drikke og noe å bite i. Dette blir regnet som dugnadsarbeid. Gi beskjed til undertegnede for koordinering på e-mailadresse : sissel@thun.no.

For de som ikke har anledning til å delta noen av de oppsatte dagene er det selvsagt mulig å ta sin del på andre dager. Ta isåfall kontakt med undertegnede slik at dette blir registrert.
Takknemlig for innspill!
Har du innspill på noe som burde bli gjort? Ta kontakt med Sissel Thun.
Les mer på linken under.
Til dugnadsiden