Meny

Styremøte 6. august 2019

Informasjon

  • Sted: Konvallstien 28
  • Dato: 6. august 2019
  • Tid: 20:00-21:00

Oppmøte

  • Til stedet:
    Bjørnar Holmvik, Thomas Larsen, Sissel Thun, Kjetil Strand, Kristina Calder
  • Forfall:
    Erlend Revheim, Trine Tande

Sak 1 - Høstdugnad

Høstdugnaden settes til 11. og 12. september fra kl. 18.00 – 20.00. Sett av disse dagene i kalenderen allerede nå. Arbeidsoppgaver til dugnaden sendes ut på e-post og legges ut på dugnadsiden. Innspill på oppgaver kan sendes til Sissel Thun.
Foreløpig tenkte hovedoppgaver:
- Luking/istandsetting av sandkasse - Olje gjerde - Male/lakke flaggstang

Sak 2 - Kommunikasjon rundt installasjon av El-lading

Det er mottatt tilbakemelding om at det har vært mangelfull kommunikasjon ifbm hvilke dager garasjedørene skulle være åpne. Dette vil være inkludert i neste runde. Elektriker vil også få tilsendt en kontaktliste med oversikt over hvem som har hvilken garasje for lettere tilbakemelding. Arbeidet forventes å fortsette i uke 34 og 35.

Sak 3 - Gjenoppbygging av garasjer etter brann

Kommunen har godkjent rivning og gjenoppbygging av garasjer som er 20 cm bredere og 20 cm lengre. Utvidelse i lengde vil skje mot bed. Styret godkjenner utvidelsen, og at arbeidet kan ferdigstilles. Godkjente tegninger er inkludert i referatet. Ekstra kostnader med utvidelsen belastes disponentene av garasjene.
Tegning 1 og tegning 2

Sak 4 - Klipping av plen

Hvis temperaturen fortsetter å holde seg høy fremover, så kan det være at plenklippesessongen må forlenges. Hvis dette blir tilfelle, så vil styret komme tilbake til en utvidet klippeliste.

Sak 5 - Rotter

Hvis beboere oppdager en økende populasjon/problemer med rotter, så vil styret ha beskjed om dette slik at tiltak kan iverksettes.