Meny

Styremøte 16. januar 2023

Informasjon

  • Sted: Konvallstien 46
  • Dato: 16. januar 2023
  • Tid: 19:00-20:00

Oppmøte

  • Til stedet:
    Åse Vikane, Marianne Doublet, Jonathan Muir, Bjørn Landsnes, Egil Mathisen, Benny Bruun
  • Forfall:
    Jon Petter Solli

1 - Lekeplass
Marianne fortalte kort hva lekeplassgruppen hadde funnet ut til nå. Det er så vidt samlet inn 200 000 kr. (4 000 kr. pr. husstand), men det rekker ikke langt til fornyelse av lekeplassen. Det ble diskutert mulighetene fremover:
a) Kun bruke de allerede innsamlede 200 000 kr.
b) Fortsette å spare eller ekstrainnbetaling opp til ca. 300 000 kr.
c) Supplere med penger fra eventuelt driftsoverskud.

Der var litt diskuskjon rundt mulighet c), da der kan komme uforutsete utgifter (som utbedring av innsunkne fortau).
Lekeplassgruppen vil lage forslag til avstemning på Årsmøtet.

2 - Brannsikring i den nye garasjen
Denne sak er avsluttet. Kaph fikk bygget opp to skillevegger i garasjen.

3 - Dugnad
Det var kommet forslag fra beboer som pekte ut at det snart må gjøres noe med trær og busker ved P-plassen bak garasjene lengst mot vest. De har etter hvert vokset seg ganske store der. Dette vil komme på listen til Vårdugnaden.
En annen sak som ble diskutert var noe uklarhet om hvem som har ansvar for hekken som vokser mellom fortau og husvegg, samt forlengelsen opp til lekeplassen. Skal dette være en del av dugnad, eller er det ansvaret til aktuelle husstand?

4 - Plenklipping
Sissel melder om store problem med å starte plenklipperen som førstemann vår 2022. Egil melder at plenklipperen fungerte helt fint da han satte den inn i boden som sistemann høst 2022.
Det ble litt diskusjon om hvorvidt plenklipperen må inn til service, eller om det holder å helle på ny bensin. Vi venter med service. Jonathan Muir har sagt seg villig til å stille som hjelper hvis det blir problem ved start i år.

5 - Fortau
Det er innsunket fortau rundt kummer flere steder på feltet. Ved to stikkveier er det lagt på grus rundt kummen for å jevne ut. Dette fungerer foreløpig.
Fortau ved P-plass ved hus nr 76 har flere innsynkinger, noe som ble verre sommeren 2022.
Før noe kan gjøres med fortauet er det planlagt å få et firma til å sjekke rør fra kummen inn under hus nr 76. Når dette er klarlagt må styret finne ut hva som kan gjøres med fortauet. (Egil)

6 - Rydding etter nyttårsfeiring
Rester etter fyrverki ble liggende igjen i lang tid. Det henstilles til at de som bruker fyrverki også rydder etter seg - senest dagen etter.
Det oppfordres også at fyrverkeri kun sendes opp fra fellesområdet ved lekeplassen, og ikke mellom husene.

7 - Utskifting av styremedlemmer
Fire av styremedlemmene går ut av styret etter å ha sittet sin periode på 2 år, og avløsere må finnes. Åse hadde en oversikt over de som står for tur, og sender ut mail til dem. Hvis ingen melder seg vil det bli avgjort ved loddtrekning (Åse og Benny).
Ut over styremedlemmer er det andre på feltet som utfører oppgaver for Konvallstien. Detter er pr. 2022:
- Geir Illguth, nr. 2 (D) - Flagg
- Alfred Austbø, nr. 34 (B) - Revisor
- Børge Andreassen , nr. 23 (G) - Nettsiden
De må spørres om de vil fortsette i 2023.

8 - Årsmøte
Årsmøte skal avholdes før utgangen av mars. Dato ble fastsatt til mandag den 6. mars, kl. 19-20, og vil bli avholdt på Teams. Dagsorden vil være i henhold til vedtektene. Innkalding vil bli sendt ut i løpet av februar (senest 14 dager før årsmøtet).