Meny

Styremøte 4. mai 2017

Informasjon

  • Sted: Konvallstien 6
  • Dato: 4. mai 2017
  • Tid: 20:00-21:00

Oppmøte

  • Til stedet:
    Jan Christian Kerlefsen, Elisabeth Lauvnes, Kristin Hatleskog, Lisbeth Reinhardt, Børge Andreassen, Lars Myklathun (punkt 1)
  • Forfall:
    Inger Strass, Kristoffer Gjøsund

Sak 1 - Konstituering

Jan Christian Kerlefsen fortsetter som leder.
Børge Andreassen er kasserer.
Elisabeth Lauvnes er dugnadsansvarlig.

Børge og Lars avtaler overdragelse av dokumenter og disposisjonsrettigheter for bankkonto.
Jan Christian oppdaterer informasjonen i Brønnøysundregisteret.


Sak 2 - Vågdugnad

Vårdugnaden avholdes 10. og 11. mai.
Elisabeth sender ut innkalling og leder dugnadsarbeidet. Kristin og Lisbeth assisterer.Det bestilles to containere til restavfall og en til hageavfall. Bed/planteskråning ved vestre garasje prioriteres. Det samme gjøres eventuell maling av lekeapparater.


Sak 3 - Rottesaken

Vi er ikke kjent med at det lenger er problemer med rotter på feltet. Jan Christian snakker med kommunen og hører om de har annen informasjon, og om de eventuelt kan gjøre en befaring.


Sak 4 - Trafikksaken

Jan Christian sjekker med kommunen hvordan de følger opp beslutningen og brevet fra 2016.


Sak 5 - Strøm i garasjene

Ingenting nytt. Vi har liste over de som har installert måler, og foreløpig overskrides ikke kapasiteten på det elektriske anlegget.


Sak 6 - Skade på garasjeport

Vi har fått en faktura på reparasjon av skade på garasjeport. Noen har kjørt i porten, slik at den har fått skade. Fakturaen er på 2.816 kroner. Styret mener det er riktig at velforeningen dekker slik skade, da garasjeanlegget eies og forsikres av velforeningen. Egenandelen hos forsikringsselskapet er 10.000 kr. Vi vil se an omfanget av skader fremover, og evt. vurdere å forhandle på vilkårene og evt. praksis for dekning av reparasjoner.


Sak 7 - Informasjon om velforeningen på internett

Børge har laget et utkast til en hjemmeside. Vi vil forsøke dette en periode, og legge ut relevant informasjon som møtereferater, vedtekter, kontaktinformasjon, etc. Det koster ca. 1.000 kroner/år. Børge er administrator og redaktør. Styremedlemmene sender bilde til Børge.


Sak 8 - Neste møte

Jan Christian innkaller til neste møte over sommeren.